Roseepippuri-paahtopaisti

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Baked meat, garlic and rosemary on a wooden background. Roast beef.

Roseepippuri-paahtopaisti

n. 1 kg naudan paahto- tai sisäpaistia

  • suolaa, pippuria
  • öljyä

Marinadi:

  • ½ dl valkoista balsamicoa
  • 2 rkl sinappia
  • 1 rkl konjakkia
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl roseepippuria
  • 1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje:

  1. Poista lihasta kalvot. Mausta se suolalla ja pippurilla sekä sivele öljyllä. Paista lihan pinnat kauttaaltaan paistinpannulla.
  2. Laita liha uuniin 125°C. Kypsennä uunissa, kunnes sisälämpö on 55-60°C. Anna lihan jäähtyä. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi.
  3. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita lihaviipaleet ja marinadi kannelliseen astiaan tai muovipussiin. Pyörittele astiaan niin, että marinaadia on joka puolella. Anna lihan marinoitua yön yli jääkaapissa.
  4. Aseta liha tarjolle ja koristele rosepippurilla. Tarjoa kylmänä alkupalana.