Actreen® Hi-Lite -katetri on kevyt ja säästää muovia

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Actreen® Hi-Lite -katetri on kevyt ja säästää muovia

Kertakäyttöiset, itsekatetrointiin suunnitellut Actreen® Hi-Lite -katetrit säästävät vuodessa liki 60 prosenttia jätettä kilpailijan vastaavaan tuotteeseen verrattuna.

Sileät ja tasaiset katetrin aukot varmistavat sujuvan asettamisen. Poltettaessa ympäristöystävällisen pakkauksen polyeteenimuovimateriaali muuttuu vesihöyryksi ja hiilidioksidiksi.

Potilaalta kuluu päivässä keskimäärin viisi katetria. Yksi B. Braunin Actreen® Hi-Lite -katetri painaa vain 9,7 grammaa. Vuodessa katetreista syntyy muovijätettä 58 prosenttia vähemmän kuin keskimääräisen kilpailijan 23 grammaa painavista katetreista.

– Actreen on suunniteltu sisältämään mahdollisimman vähän osia. Tuote ja pakkaus on tehty vain kolmesta osasta. Koska muovia on vähemmän, päästöjäkin kertyy vähemmän, B. Braunin urologisten tuotteiden tuotepäällikkö Eeva Honkasalo kertoo.

Kalvopakkaus suojaa katetria ennen käyttöä, pitää kädet puhtaina ja toimii hygieniasuojana katetrin asettamisen aikana. Katetri on nopea käyttää, koska kierrätettävissä pakkauksissa ei ole ylimääräisiä ulkopakkauksia tai muovikelmuja.

Glyseriini estää bakteerien kasvun

Actreen® Hi-Lite -katetrit on esiliukastettu glyseriinin ja veden sekoituksella, joten katetri on heti käyttövalmis eikä vaadi esivalmisteluja kuten veden lisäämistä. Katetrien sisäänvienti on helppoa, koska kärki on yhdistelmä pisara- ja tieman-kärkeä.

– Katetri pysyy kosteana jopa tunnin avaamisen jälkeen, koska glyseriinin ja veden välinen tasapaino vähentää veden haihtumista. Glyseriiniliuos luo katetriin bakteriostaattisen pinnan, jossa bakteerit eivät kehity. Näin myös virtsatietulehduksen riski pienenee, Honkasalo sanoo.

Veden ja glyseriinin sekoitus mahdollistaa B. Braunin katetrien käytön ja säilytyksen äärimmäisissä lämpötiloissa. Liukasteen ominaisuudet pysyvät samana -20°C asteesta + 55°C asteeseen.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki